#1 2010-12-19 18:14:20

Oleczkov

Administrator

Regulamin

Forum:
1.nie przestrzeganie regulaminu będzie karalne warnem lub usunięciem z klanu:D
2. Użytkownicy mają odzywac się do siebie z szacunkiem
3.Tematy i odpowiedzi zakładane przez użytkowników mają byc z sensem i muszą byc zamieszczone w odpowiedniej kategorii

Game:
1.nie kampimy czyli nie spierdalamy(nie unikamy walki) i nie afczymy
2.Rozumiem, że przegrasz i powiesz coś w stylu kurwa albo ja pierdolę, ale nie wyzywamy się na wzajem
3.Pierdoli mnie to co jadłes na obiad czy też dostałeś pałkę i nie zdasz.
4.Również pieprzą mnie twoje staty. Wiadomo, niektórzy mają bardzo dobre lecz grają też bardzo długo.WAŻNE JAK GRASZ!!!
5.Jeżeli ktoś złamał regulamin napisz o tym w temacie: http://www.wolmta.pun.pl/viewforum.php?id=8

Mam nadzieję, że to jest zrozumiałe

Pamiętaj z czarnuchami nie ma żartów...

#2 2010-12-19 22:29:35

BlackDios

Nowy użytkownik

Re: Regulamin

Oleczkov napisał:

Forum:
1.nie przestrzeganie regulaminu będzie karalne warnem lub usunięciem z klanu:D
2. Użytkownicy mają odzywac się do siebie z szacunkiem
3.Tematy i odpowiedzi zakładane przez użytkowników mają byc z sensem i muszą byc zamieszczone w odpowiedniej kategorii

Game:
1.nie kampimy czyli nie spierdalamy(nie unikamy walki) i nie afczymy
2.Rozumiem, że przegrasz i powiesz coś w stylu kurwa albo ja pierdolę, ale nie wyzywamy się na wzajem
3.Pierdoli mnie to co jadłes na obiad czy też dostałeś pałkę i nie zdasz.
4.Również pieprzą mnie twoje staty. Wiadomo, niektórzy mają bardzo dobre lecz grają też bardzo długo.WAŻNE JAK GRASZ!!!
5.Jeżeli ktoś złamał regulamin napisz o tym w temacie: http://www.wolmta.pun.pl/viewforum.php?id=8

Mam nadzieję, że to jest zrozumiałe

Akceptuję ^^

Stopka forum

RSS